Wil je weer aan het werk? Een baan met uitzicht op vast dienstverband

Detachering Nieuwegein

Geef ruimte aan talent Ontdek de voordelen van sociaal ondernemen

Het detacheringsbureau voor Nieuwegein

Bent u op zoek naar een detacheringsbureau dat gespecialiseerd is op het gebied van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Particibaan. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van werk voor mensen die na een lange periode van afwezigheid graag weer aan de slag gaan. Zodoende zijn wij een bureau dat geschikt is voor zowel werknemers als werkgevers. Neem dan ook eens een kijkje bij de uitgebreide informatie die er op deze website te vinden is. U ziet dan wat voor mogelijkheden op het gebied van detachering in Nieuwegein wij u allemaal te bieden hebben.

Detachering met sociale zekerheid in Nieuwegein

Als detacheringsbureau voor Nieuwegein zijn wij er in gespecialiseerd om mensen aan een baan te helpen die bijvoorbeeld vanuit een uitkeringssituatie komen. Bent u iemand die een Wajong uitkering krijgt, maar wilt u hiernaast toch ook aan de slag gaan in een leuke baan? Wij weten dit werk wel te vinden. Ook voor werkgevers die juist met dit soort gemotiveerde mensen aan de slag willen gaan staan we klaar. We zetten samen met u graag een traject op dat ertoe moet leiden dat er straks kundige mensen bij u aan de slag gaan die hun werk perfect voor u uitvoeren.

Meer weten over detachering met sociale zekerheid in Nieuwegein?

Geef ook ruimte aan talent en ga aan de slag met gemotiveerde mensen, tegen een laag tarief en zonder risico’s. Wij willen mensen graag helpen om hun talenten te benutten en zo een zinvolle bijdrage te leveren aan de maatschappij. Als werkgever zorgt u er zo voor dat u diversiteit in uw organisatie krijgt en dat er mensen bij u gaan werken die zich graag willen bewijzen. Wij helpen u bij het realiseren van een sociaal personeelsbeleid. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Author picture

Manager Accountteam/Social return

Neem contact op