Verhuur
Vergaderruimte
Den Haag

Een vergadering, presentatie of netwerkmeeting bij Particibaan: mooie vergaderruimtes met alle faciliteiten. Met een klein gezelschap vergaderen in Den Haag of een vergaderzaal afhuren voor een succesvolle conferentie of netwerkevent: Particibaan heeft de ideale ruimte voor u!

Vergaderruimte

Particibaan is een sociaal bedrijf waar u vergaderruimtes kunt huren en tegelijkertijd bijdraagt ​​aan een goed doel! Wij zijn trots op onze missie om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen bij het vinden van werk.

Wanneer u een van onze vergaderruimtes huurt, draagt u bij aan ons doel om deze medewerkers te ondersteunen bij het opbouwen van hun carrière. Uw bijdrage stelt ons in staat om deze medewerkers te voorzien van trainingen en werkervaring, zodat zij kunnen groeien en bijdragen aan de maatschappij.

Vergaderruimte
Presentatie ruimte
Vorige slide
Volgende slide

Praatkamers

Onze vergaderruimtes zijn volledig uitgerust en bieden alles wat u nodig heeft voor een succesvol evenement. Of u nu een kleine vergadering of een grotere training plant, wij hebben de juiste ruimte voor u beschikbaar. Onze faciliteiten zijn modern en professioneel, en we bieden ook cateringdiensten aan om uw evenement compleet te maken.

Onze medewerkers staan ​​klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van het kiezen van de juiste kamer tot het organiseren van de catering.

Trainingsruimte
Gespreksruimte
Vorige slide
Volgende slide
Vergaderruimte den haag

Vergaderruimte

Onze vergaderruimte biedt de perfecte setting voor uw volgende vergadering. Met een capaciteit tot 10 personen en moderne apparatuur, is deze kamer ideaal voor brainstormsessies, presentaties en teambuilding.

Gespreksruimte

Netwerkruimte

Onze netwerkruimte biedt een ideale omgeving voor zakelijke bijeenkomsten en netwerken. Met comfortabele stoelen en moderne apparatuur.

Trainingsruimte

Trainingsruimte

Onze trainingsruimte, deze kamer is de perfecte omgeving voor interactieve workshops, trainingen en gesprekken.

Vergaderruimte den haag

Presentatieruimte

Onze presentatieruimte biedt een professionele omgeving voor uw volgende presentatie. Met moderne audiovisuele apparatuur, is deze kamer ideaal voor zakelijke presentaties, conferenties en seminars.

Wij zijn toegewijd aan onze missie om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen bij het vinden van werk.

Door bij ons te huren, draagt u bij aan deze missie en helpt u ons om het verschil te maken in de levens van mensen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw evenement te bespreken en ontdek hoe u kunt bijdragen aan onze missie.