Wil je weer aan het werk? Een baan met uitzicht op vast dienstverband

Detachering Renkum

Geef ruimte aan talent Ontdek de voordelen van sociaal ondernemen

Detachering met sociale zekerheid in Renkum

U bent iemand die lange tijd niet heeft kunnen werken. Wellicht ontvangt u een Wajong uitkering, of zit u in een WIA uitkering. Toch vindt u dat het tijd is geworden om weer aan het werk te gaan. Om een nuttige bijdrage te leveren aan de maatschappij. Er is altijd werk te vinden voor mensen die gemotiveerd zijn, of ze nu een aandoening of handicap hebben of niet. Het is alleen niet altijd even makkelijk om dit werk ook te vinden. Vandaar dat wij bij Particibaan graag voor u op zoek gaan naar werk dat het beste bij u past. Als detacheringsbureau voor Renkum staan we klaar om u aan werk te helpen waar u niet alleen geld mee verdient, maar ook een goed gevoel bij krijgt.

Wilt u voor detachering met sociale zekerheid in Renkum gaan?

Heeft u een bedrijf en vindt u dat er niet genoeg diversiteit te vinden is? Dan kunt u hier een bijdrage aan leveren door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen. Mensen die wellicht een aantal jaar niet hebben kunnen werken, maar die kennis en ervaring meenemen waar u iets aan heeft. Mensen ook die zeer gemotiveerd zijn om goed aan de slag te gaan voor u. We nemen de mogelijkheden die wij u als detacheringsbureau voor de regio Renkum te bieden hebben graag eens met u door. Onze mensen staan klaar om samen met u een plan op te stellen aan de hand waarvan wij voor u op zoek gaan naar de perfecte personen in ons bestand.

Aan de slag met detachering in Renkum

Of u nu op zoek bent naar mensen om bij u te komen werken, of naar een baan waar u uw kennis en mogelijkheden in kwijt kunt, bij Particibaan bent u altijd aan het juiste adres. We staan klaar om te helpen waar dit nodig is en er zo voor te zorgen dat afstanden tot de arbeidsmarkt worden verkleind. We vinden het belangrijk om op deze manier een bijdrage te leveren aan de maatschappij. We gaan graag eens met u in gesprek om uw wensen door te nemen, maar ook om voor u een goed plan op te stellen. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op met al uw vragen.

Author picture

Manager Accountteam/Social return

Neem contact op