Wil je weer aan het werk? Een baan met uitzicht op vast dienstverband

Detachering Rotterdam

Geef ruimte aan talent Ontdek de voordelen van sociaal ondernemen

Geef ruimte aan talent

Ontdek de voordelen van sociaal ondernemen

✓ Bijdragen aan de maatschappij
✓ Diversiteit in uw organisatie
✓ Gemotiveerd personeel
✓ Voldoen aan SROI eisen
✓ Uurtarief vanaf € 9,95 all in

Mail nu: info@particibaan.nlBel nu: (070) – 204 2077

Wil je weer aan het werk?

Een baan met uitzicht op vast dienstverband

✓ Je talenten benutten
✓ Een zinvolle bijdrage leveren
✓ Op eigen benen staan
✓ Contract voor 6 maanden
✓ Uitzicht op een vaste baan

Schrijf je inBel nu: (070) – 204 2077

Aan de slag met detachering in Rotterdam

U bent op zoek naar een baan in Rotterdam, maar heeft hier door uw afstand tot de arbeidsmarkt moeite mee? Of u zoekt gemotiveerde mensen en wilt hierbij een sociaal personeelsbeleid hanteren, maar weet niet hoe u hiermee moet beginnen? Dan raden wij u aan om gewoon een keer contact op te nemen met Particibaan. Bij ons vindt u namelijk kennis van zaken op dit gebied, welke onze specialisatie is. Samen met werknemers gaan we op zoek naar de baan die het beste bij hen past. En samen met werkgevers zetten we een traject op om gemotiveerde mensen aan passend werk te helpen.

Het detacheringsbureau in Rotterdam voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt

Voor detachering met sociale zekerheid in Rotterdam neemt u vandaag nog contact met ons op. We staan bij Particibaan klaar om mensen te helpen de baan van hun dromen te vinden. Dat is voor niemand makkelijk om te vinden, helemaal niet als u bijvoorbeeld vanuit een uitkeringssituatie op zoek bent naar werk. Het is dan goed om een partner in uw hoek te hebben staan die verstand van zaken heeft en die graag samen met u op zoek gaat naar het werk dat het beste bij u past. Wij weten dat u talent heeft, u weet dit zelf ook. Nu is het nog zaak om ook anderen hiervan te overtuigen!

Meer weten over detachering met sociale zekerheid in Rotterdam?

Op het gebied van detachering in Rotterdam hebben wij veel verstand van zaken. We weten precies wat uw wensen zijn als u het plan heeft opgevat om een sociaal personeelsbeleid te gaan voeren. We raden u dan ook aan om hier gewoon even contact over op te nemen met ons. Samen met u zetten we dan een traject op, dat er uiteindelijk toe leidt dat u gemotiveerde mensen in dienst heeft die hun beste beentje voorzetten voor u. Als detacheringsbureau in Rotterdam dragen wij daarbij de risico’s en bieden wij onze mensen aan tegen een scherp tarief. Meer weten? Kijk even op onze website of neem hier gewoon even contact over op met ons.

Auteur foto

Manager Accountteam/Social return

Neem contact op