Geef ruimte aan talent

Ontdek de voordelen van sociaal ondernemen

✓ Bijdragen aan de maatschappij
✓ Diversiteit in uw organisatie
✓ Gemotiveerd personeel
✓ Voldoen aan SROI eisen
✓ Uurtarief vanaf € 9,95 all in

Mail nu: info@particibaan.nlBel nu: (070) – 204 2077

Wil je weer aan het werk?

Een baan met uitzicht op vast dienstverband

✓ Je talenten benutten
✓ Een zinvolle bijdrage leveren
✓ Op eigen benen staan
✓ Contract voor 6 maanden
✓ Uitzicht op een vaste baan

Schrijf je inBel nu: (070) – 204 2077

Maatschappelijk verantwoord ondernemen in Den Haag

Er zit een groot aantal mensen thuis, terwijl deze mensen een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. Dit zijn mensen die om wat voor reden dan ook in een uitkering terecht zijn gekomen, maar die hier graag weer uitstappen om aan het werk te kunnen gaan. Particibaan is een detacheringsbureau dat dit soort mensen aan werk helpt. Een bureau dat u helpt bij M.V.O. in Den Haag. Wilt u ook maatschappelijk verantwoord ondernemen in Den Haag? Schroom dan niet en neem hier contact over op met ons. Bij ons vindt u dan die nieuwe werknemer die een belangrijke bijdrage gaat leveren aan uw bedrijf!

Aan de slag met M.V.O. in Den Haag

We vinden het belangrijk om u meer te kunnen vertellen over maatschappelijk verantwoord ondernemen in Den Haag. Dit is een manier van ondernemen waar u een zeer belangrijke bijdrage aan de maatschappij mee kunt leveren. Neem dan ook even contact met ons op als u hier vragen over heeft. Bij Particibaan hebben we een database met een groot aantal mensen die in een zeer divers aantal beroepen hun werk kunnen doen. Mensen die goed zijn in hun werk en die een enorme motivatie hebben om weer aan de slag te gaan en aan de maatschappij te laten zien dat zij nog zeker iets te betekenen hebben.

Meer weten over maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Indien u meer wilt weten over wat M.V.O. precies inhoudt en over hoe u daar bij uw bedrijf mee aan de slag kunt gaan, dan horen wij graag van u. We nemen graag de tijd om u precies uit te leggen wat maatschappelijk verantwoord ondernemen precies inhoudt en hoe u hier bij uw bedrijf een bijdrage aan levert. Wij nemen hierbij alle risico’s voor onze rekening, waarbij u deze mensen ook nog eens tegen een scherp tarief in dienst neemt. U neemt eenvoudig contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Dennis

Facilitair Medewerker

Fabiona

Keetdame

Henk

Fin. administratief medewerker

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN?

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP!

Vragen?

Neem gerust contact op met onze HR-manager Yvonne Recourt.
Bel of mail: (070) 204 2077 of y.recourt@particibaan.nl