Wil je weer aan het werk? Een baan met uitzicht op vast dienstverband

Re-integratie bijstand

Geef ruimte aan talent Ontdek de voordelen van sociaal ondernemen

Re-integratie vanuit de bijstand

Heeft u enige tijd of langere tijd in de bijstand gezeten, maar wilt u nu bekijken of het mogelijk is om weer aan het werk te gaan? Dan is het goed om contact op te nemen met mensen die hier ervaring mee hebben. Mensen die weten waar werk voor u te vinden is en die de contacten hebben om dit allemaal mogelijk te maken. U vindt deze mensen bij Particibaan. We hebben een groot aantal banen klaarstaan waar wij u graag op wijzen. Zo heeft u straks een baan waar u een bijdrage aan de maatschappij mee kunt leveren. Een baan waar u ook nog eens een goed salaris mee kunt verdienen.

Een re-integratietraject vanuit de bijstand opstarten

Heeft u een eigen bedrijf en vindt u het belangrijk om een goede bijdrage te leveren aan de maatschappij? Dan is het goed om hier ook eens contact over op te nemen met ons. Als detacheringsbureau hebben wij mensen voor u klaarstaan die zo bij u aan het werk kunnen gaan. Gemotiveerde krachten die een kans willen om te laten zien wat ze allemaal in huis hebben. Wij dragen bij deze mensen het arbeidsrisico en kunnen u deze krachten tegen een goed tarief aan u aanbieden. Samen met u zetten we graag een re-integratietraject vanuit bijstand op waar u iets mee kunt.

Meer weten over ons re-integratiebureau?

Indien u vragen heeft over ons bureau, maar ook over wat wij voor u kunnen betekenen, dan raden wij u van harte aan om gewoon eens contact met ons op te nemen. Als u een baan zoekt vertellen wij u hoe wij u gaan helpen deze te vinden. Maar daarbij gaan we ook graag aan de slag met het zo goed mogelijk voorbereiden van u op uw stap terug in de maatschappij. Bent u juist op zoek naar goed, gemotiveerd personeel? Ook dan helpen wij u graag om dit te vinden. Wij kennen onze mensen door en door en weten dan ook precies welke persoon het beste binnen uw bedrijf gaat passen.

Vragen?

Auteur foto

Manager Accountteam/Social return

Neem contact op