Wil je weer aan het werk? Een baan met uitzicht op vast dienstverband

Re-integratie uitkering

Geef ruimte aan talent Ontdek de voordelen van sociaal ondernemen

Re-integratie na een uitkering

Heeft u jarenlang een uitkering ontvangen omdat u om wat voor reden dan ook geen baan kon nemen? Wilt u na deze periode graag toch weer aan de slag en zoekt u nu een bureau dat u bij re-integratie na uitkering kan helpen? Dan is het goed om hier eens contact over op te nemen met Particibaan. We hebben veel ervaring met het aan werk helpen van mensen die voor wat voor reden dan ook een afstand hebben tot de werkvloer. Bent u een werkgever die dit soort mensen aan werk wil helpen? Ook dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. We kijken dan samen met u hoe wij dit voor u in werking kunnen stellen.

Een re-integratietraject na een uitkering

Het is niet makkelijk om en baan te krijgen. Dat gaat al op voor mensen die geen problemen met hun gezondheid hebben, of die niet om een andere reden een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Als u wel uit een uitkeringssituatie komt, dan is het alleen nog maar moeilijker om die geschikte baan te vinden. Per slot van rekening is het zo dat u dan toch een stempel opgedrukt heeft gekregen. Maar er zijn ook bedrijven die graag met mensen die vanuit een uitkering komen aan de slag gaan. Per slot van rekening zijn dit wel mensen die gemotiveerd zijn om van hun werk een echt succes te maken en te laten zien dat ze een kans verdienen!

Met ons re-integratiebureau voor uitkering samenwerken

Het is voor werkgevers geen slecht idee om juist mensen aan te nemen die vanuit een uitkering komen. Re-integratie na uitkering betekent over het algemeen dat de werknemers willen bewijzen wat ze kunnen en dat ze hierbij een sterke motivatie hebben. We raden u dan ook aan om eens contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. Samen met u zetten wij dan een project op, waarbij als detacheringsbureau de risico’s op ons nemen.

Vragen?

Auteur foto

Manager Accountteam/Social return

Neem contact op