Geef ruimte aan talent

Ontdek de voordelen van sociaal ondernemen

✓ Bijdragen aan de maatschappij
✓ Diversiteit in uw organisatie
✓ Gemotiveerd personeel
✓ Voldoen aan SROI eisen
✓ Uurtarief vanaf € 9,95 all in

Mail nu: info@particibaan.nlBel nu: (070) – 204 2077

Wil je weer aan het werk?

Een baan met uitzicht op vast dienstverband

✓ Je talenten benutten
✓ Een zinvolle bijdrage leveren
✓ Op eigen benen staan
✓ Contract voor 6 maanden
✓ Uitzicht op een vaste baan

Schrijf je inBel nu: (070) – 204 2077

Een re-integratietraject via Particibaan

Ben jij een jongere die een re-integratie via Wajong wil bewerkstelligen? Dan ben je bij Particibaan aan het juiste adres. We helpen mensen die een afstand tot de werkvloer hebben aan een nieuwe baan. We hebben goede contacten met werkgevers die deze mensen aan werk willen hebben en gaan dan ook graag voor jou op zoek naar een baan die bij je past. Maar ook als u een werkgever bent die een re-integratietraject voor wajong werknemers wil opstarten kunt u contact met ons opnemen. We gaan dan samen met u bekijken wat bij uw bedrijf de mogelijkheden allemaal zijn.

Het re-inegtratiebureau voor Wajong

Bij Particibaan willen wij wensen aan werk helpen voor wie het moeilijk is om een standaard baan te vinden. Mensen die graag aan de slag willen gaan, maar voor wie het moeilijk is om iets te vinden wat bij hun mogelijkheden past. Wij kijken verder dan het etiket dat door de maatschappij op je is geplakt. Re-integratie voor Wajong jongeren is een van onze specialiteiten. Er is werk genoeg voor je te vinden, alleen moet je het wel kunnen vinden. Wij gaan je daarbij terzijde staan. Daarbij regelen we ook je communicatie met jouw potentiele werkgever, zodat deze volledig op de hoogte is van je situatie.

Een re-integratie voor Wajong jongeren opstarten

Bent u een werkgever die graag aan de slag gaat met iemand die zich in het Wajong traject bevindt? Samen met u bekijken we graag hoe we dit mogelijk kunnen maken. Het is fantastisch dat u met ons re-integratiebureau voor Wajong jongeren iemand een baan wil bieden. We bekijken dan wat voor vacature u open heeft en hoe wij hier de juiste persoon bij gaan vinden. We stellen dan een aantal kandidaten aan u voor waarvan wij denken dat deze bij uw bedrijf passen. Wij detacheren deze mensen bij u en dragen de risico’s voor de mensen die bij u komen te werken. Neem even een kijkje op onze website als u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen.

Dennis

Facilitair Medewerker

Fabiona

Keetdame

Henk

Fin. administratief medewerker

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN?

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP!

Vragen?

Neem gerust contact op met onze HR-manager Yvonne Recourt.
Bel of mail: (070) 204 2077 of y.recourt@particibaan.nl