Wil je weer aan het werk? Een baan met uitzicht op vast dienstverband

Re-integratie wia uitkering

Geef ruimte aan talent Ontdek de voordelen van sociaal ondernemen

Re-integratie voor mensen met een WIA uitkering

Heeft u een WIA uitkering maar wilt u graag weer aan het werk? Is er een verandering gekomen in uw situatie waardoor het mogelijk is om aan de slag te gaan? Bij Particibaan helpen wij u dan graag. We zijn gespecialiseerd op het gebied van het aanbieden van sociale zekerheid voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zien het potentieel dat anderen misschien niet zien en helpen u graag aan een baan. Bent u een werkgever die het wel ziet zitten in mensen die afstand tot de arbeidsmarkt hebben? Ook dan horen we graag van u! Samen gaan we dan bekijken hoe wij ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk gemotiveerde mensen bij u aan de slag kunnen gaan.

Een re-integratietraject voor WIA uitkering

Als re-integratiebureau voor WIA uitkering hebben we veel ervaring met mensen die lange tijd niet hebben kunnen werken, of die niet volledig inzetbaar zijn. Wij bekijken graag wat voor deze mensen allemaal wel tot de mogelijkheden behoort. Bent u iemand die re-integratie voor WIA uitkering ontvangenden zoekt? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Samen met u gaan we bekijken wat er allemaal mogelijk is en waar uw talenten liggen. Wat voor baan is u op het lijf geschreven? Wij zoeken dan contact met werkgevers die werk voor u klaar hebben liggen.

Meewerken aan een re-integratietraject voor WIA uitkering?

Als werkgever zijn er vele voordelen om met ons re-integratiebureau voor WIA uitkering samen te werken. We hebben namelijk een groot aantal mogelijkheden om dit zo aantrekkelijk mogelijk voor u te maken. Zo nemen wij de risico’s op ons. Daarnaast zoeken wij samen met u de persoon of personen die het beste binnen uw bedrijf passen. U krijgt dan mensen in dienst die zeer gemotiveerd zijn en zich volop in zal zetten voor u en uw bedrijf. U vindt uitgebreide informatie hierover op onze website, maar u kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen.

Vragen?

Auteur foto

Manager Accountteam/Social return

Neem contact op