Wil je weer aan het werk? Een baan met uitzicht op vast dienstverband

Social return Den haag

Geef ruimte aan talent Ontdek de voordelen van sociaal ondernemen

Social return in Den Haag

Wilt u als ondernemer iets doen voor de maatschappij. Wilt u mensen in dienst nemen die lange tijd een afstand tot de arbeidsmarkt hebben gehad? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Particibaan. Wij hebben namelijk veel ervaring op het gebied van alles wat met social return in Den Haag te maken heeft. We hebben mensen in dienst die als geen ander weten wat er komt kijken bij een succesvolle SROI in Den Haag. Wat SROI betekent? Dat houdt in dat u meehelpt aan maatschappelijke meerwaarde, bijvoorbeeld door mensen in dienst te nemen die jarenlang in een uitkering hebben gezeten.

Social return on investment in Den Haag

Als ondernemer wilt u het beste voor uw bedrijf. U wilt graag dat hier mensen werken met hart voor de zaak, met talent, met inzet. Maar u wilt ook dat u iets terug kunt doen voor de maatschappij die u steunt door uw producten of diensten af te nemen. Particibaan is een detacheringsbureau voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Mensen die graag willen werken, maar dit jarenlang niet hebben gekund door bijvoorbeeld een handicap of aandoening. Wij helpen deze mensen weer aan werk. Dit zijn mensen met grote motivatie, die niets liever willen dan hun best doen voor uw bedrijf.

Meer weten over social return in Den Haag?

Als u in Den Haag aan de slag wilt gaan met SROI, dan raden wij u aan om hier gewoon eens contact over op te nemen met ons. We hebben bij Particibaan namelijk heel veel ervaring met het aan werk helpen van mensen voor wie het niet vanzelfsprekend is dat ze een baan hebben. Mensen die graag willen maar niet altijd kunnen. Maar mensen voor wie bij uw bedrijf misschien toch een functie beschikbaar is! Voor meer informatie over social return on investment in Den Haag kunt u ook altijd even een kijkje komen nemen op onze website.

Vragen?

Author picture

Manager Accountteam/Social return

Neem contact op