Wil je weer aan het werk? Een baan met uitzicht op vast dienstverband

Social return Rotterdam

Geef ruimte aan talent Ontdek de voordelen van sociaal ondernemen

Social return in Rotterdam

Heeft u een bedrijf in Rotterdam en wilt u iets terugdoen voor de maatschappij? In een dergelijk geval komt social return in Rotterdam om de hoek kijken. Social return houdt in dat u mensen in dienst neemt die moeite hebben om aan werk te komen. Mensen die om wat voor reden dan ook een afstand hebben opgelopen met betrekking tot de arbeidsmarkt, maar die wel graag weer aan de slag willen. Mensen die in een arbeidsongeschiktheidsuitkering hebben gezeten, maar ook bijvoorbeeld Wajong jongeren. Particibaan is het bureau dat u helpt bij het zoeken naar geschikte mensen, die een enorme bijdrage kunnen leveren aan uw bedrijf.

SROI in Rotterdam

Als we het over social return on investment in Rotterdam hebben, dan hebben we het over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Er zijn heel veel mensen die dolgraag aan de slag willen, maar die dit om meerdere redenen niet kunnen. Wat de reden ook is, dit zijn mensen die een enorme motivatie hebben om te laten zien wat ze kunnen. Mensen die er genoeg van hebben om thuis te zitten en die een waardevolle bijdrage aan de maatschappij willen leveren. Het is dan ook goed om deze mensen een mogelijkheid te bieden te laten zien wat ze in huis hebben.

Meer weten over social return on investment in Rotterdam?

Indien u meer wilt weten over social return in investment in Rotterdam, dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Particibaan. We hebben veel mensen die via ons detacheringsbureau graag aan de slag willen gaan. Samen met u gaan we dan bekijken wat voor mensen u zoekt en hoe we ervoor gaan zorgen dat deze bij u aan de slag kunnen gaan. Wij nemen de risico’s voor onze rekening. Op onze website vindt u hier ook meer informatie over. Hier staat ook een contactformulier waar u informatie mee aan kunt vragen.

Vragen?

Auteur foto

Manager Accountteam/Social return

Neem contact op