Wil je weer aan het werk? Een baan met uitzicht op vast dienstverband

Social return Zoetermeer

Geef ruimte aan talent Ontdek de voordelen van sociaal ondernemen

Social return in Zoetermeer

Wilt u met uw bedrijf iets bijdragen aan de maatschappij? Heeft u een bedrijf waar een beetje extra diversiteit best welkom is? Dan raden wij u aan om de mogelijkheden van social return in Zoetermeer eens door te nemen. Bij Particibaan weten we hier alles van. We zijn een detacheringsbureau voor mensen die enige afstand hebben tot de arbeidsmarkt, maar die wel heel graag weer aan de slag willen gaan. Neem gewoon even contact met ons op om te horen wat er allemaal mogelijk is met SROI in Zoetermeer. U zult zien dat mensen die uit een uitkeringssituatie komen een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan uw bedrijf.

Aan de slag met social return on investment in Zoetermeer

Het is goed om eens te bekijken wat de mogelijkheden op het gebied van social return on investment in Zoetermeer allemaal zijn. Als u mensen in dienst neemt die buiten hun schuld om lange tijd thuis hebben moeten zitten, dan haalt u mensen in huis die een enorme motivatie hebben om te laten zien dat ze nog een waardevolle bijdrage aan de maatschappij kunnen leveren. Samen met u kijken we door wat voor mensen u nodig hebt, waarna we een traject opstellen om deze mensen aan de slag te krijgen binnen uw bedrijf.

Meer weten over SROI in Zoetermeer?

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden met social return in Zoetermeer. We hebben hiervoor een contactformulier op de website staan, dat u eenvoudig in kunt vullen. Bij ons vindt u gemotiveerde medewerkers, zonder risico’s en tegen een laag tarief. We vinden het belangrijk dat deze mensen weer kunnen werken. Als u als bedrijf uw maatschappelijke gezicht wilt laten zien, dan doet u er goed aan mensen uit ons bestand bij u in dienst te nemen.

Vragen?

Auteur foto

Manager Accountteam/Social return

Neem contact op