Wil je weer aan het werk? Een baan met uitzicht op vast dienstverband

Wat houdt WerkFit in?

Geef ruimte aan talent Ontdek de voordelen van sociaal ondernemen

Bij werkfit maakt men een re-integratietraject voor mensen met een arbeidsongeschiktheidsuitkering of een ziektewetuitkering. Het doel is om mensen met een uitkering van het UWV weer werkfit te maken met daarbij veel aandacht voor werkvermogen en sollicitatiecapaciteiten.

Waarom zou u kiezen voor Werkfit?

Het volgen van een Werkfit traject heeft een positieve invloed op de deelnemers. Zo verbeterd het (werk)ritme en de structuur, opent het de deur voor nieuwe kansen, verhoogd het doorzettingsvermogen en het zelfvertrouwen. Bovendien biedt het perspectief. We leggen dat hieronder wat gedetailleerder uit.

Ritme en structuur: Een zinvolle dag begint met ritme en structuur. Wanneer afleiding op de loer ligt, een solide basis om op terug te vallen.

Nieuwe kansen: we werken met u samen om nieuwe kansen te creëren en deze optimaal te benutten.

Doorzettingsvermogen: Er zijn problemen om op te lossen. We helpen u te leren van tegenslag en het met dubbele kracht het hoofd te bieden.

Perspectief: Uzelf motiveren kan erg lastig zijn. Door het zetten van haalbare (sub)doelen helpen we u weer perspectief te hebben in een mooie toekomst.

Zelfvertrouwen: Gebrek aan zelfrespect kan leiden tot stagnatie. Onze loopbaancoaches geven u inzichten en tips om uzelf te waarderen.

Zelfontwikkeling: Met kleine stapjes kunt u uiteindelijk ver komen. We creëren positieve patronen en geven vertrouwen in grotere uitdagingen.

Hoe ziet een Werkfit traject eruit?

Bij Werkfit wordt altijd maatwerk geleverd, want geen een situatie is hetzelfde. De jobcoach gaat met u aan de slag en kijkt naar uw persoonlijke situatie en wat er nodig is om u weer aan het solliciteren te krijgen.

Niet iedereen kijkt er reikhalzend naar uit om weer te gaan werken. Soms heeft dat te maken met onderliggende redenen. Echter, anderen kunnen niet wachten om weer te mogen werken. Onze jobcoaches helpen u te werken aan de volgende drie kerncompetenties:

  • het vergroten van uw persoonlijke effectiviteit;
  • het in kaart brengen van uw arbeidsmarktpositie
  • het werken aan werknemersvaardigheden.
Auteur foto

Manager Accountteam/Social return

Neem contact op