Wil je weer aan het werk? Een baan met uitzicht op vast dienstverband

Werkfit Den Haag

Geef ruimte aan talent Ontdek de voordelen van sociaal ondernemen

Werkfit in Den Haag

Bent u op zoek naar nieuwe mensen voor uw bedrijf? Wilt u met het kiezen van deze mensen een maatschappelijke bijdrage leveren? Dan raden wij u aan om hiervoor eens contact op te nemen met Particibaan. We hebben bij ons detacheringsbureau namelijk een groot aantal mensen klaarstaan die afstand hebben tot de arbeidsmarkt, maar die wel aan elk bedrijf een belangrijke bijdrage kunnen leveren. Dit zijn mensen die graag willen werken en willen laten zien wat ze kunnen betekenen voor een bedrijf. Met Werkfit in Den Haag zorgen wij er graag samen met u voor dat deze mensen weer kunnen gaan werken.

Een werkfit traject in Den Haag opstarten?

Wilt u bij uw bedrijf aan de slag met UWV-Werkfit in Den Haag en omstreken? Dan raden wij u aan om hiervoor eens contact op te nemen met Particibaan. Wat Werkfit precies inhoudt? Dit is een initiatief van het UWV, waarbij mensen met een arbeidsongeschiktheidsuitkering of ziektewetuitkering weer klaar worden gemaakt om aan het werk te kunnen. Dit zijn mensen die te lang thuis hebben gezeten en die niks liever willen dan gewoon weer werken. Mensen die heel kundig en vaardig zijn en die dan ook daadwerkelijk een goede bijdrage kunnen leveren aan uw bedrijf.

Meer weten over UWV-werkfit in Den Haag?

Als u meer wilt weten over het werkfit in Den Haag programma, of hier eens met ons de mogelijkheden van wilt bekijken, dan raden wij u aan om gewoon even een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben hier veel informatie over het onderwerp klaarstaan. We zetten graag samen met u een werkfit traject in Den Haag op, zodat u met uw bedrijf een belangrijke maatschappelijke bijdrage kunt leveren. U kunt altijd even ons contactformulier invullen om aan ons kenbaar te maken wat uw wensen zijn en wat u wilt bereiken met het opstarten van een Werkfit traject.

Vragen?

Auteur foto

Manager Accountteam/Social return

Neem contact op