Wil je weer aan het werk? Een baan met uitzicht op vast dienstverband

Werkfit Rotterdam

Geef ruimte aan talent Ontdek de voordelen van sociaal ondernemen

Werkfit in Rotterdam

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan met werkfit in Rotterdam. Werkfit is een programma van het UWV, waarbij mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid krijgen om weer aan het werk te gaan. We raden u aan om hier eens contact met ons over op te nemen, indien u serieuze plannen heeft om met Werkfit aan de slag te gaan. Bij Particibaan vindt u gedreven mensen die graag weer aan de slag willen, maar die om wat voor reden dan ook al langere tijd in een uitkeringssituatie terecht zijn gekomen.

Meer weten over UWV-werkfit in Rotterdam?

Werkfit is een initiatief van het UWV. Ze willen er hiermee voor zorgen dat mensen die in een arbeidsongeschiktheidsuitkering of ziektewetuitkering zitten, weer aan de slag kunnen gaan. Dit zijn mensen die buiten hun eigen keuze om niet meer kunnen werken, maar die graag aan de maatschappij willen laten zien dat ze wel degelijk nog iets kunnen betekenen op het gebied van werk. Mensen met vaardigheden en ervaring, die dit graag bij uw bedrijf willen laten zien. Indien u hier vragen over heeft, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen en deze aan ons stellen.

Aan de slag met een werkfit traject in Rotterdam

Een werkfit traject in Rotterdam opstarten is iets waar wij u graag bij helpen. We hebben bij Particibaan een groot aantal mensen klaarstaan met meerdere verschillende expertises. Mensen die zo bij u aan de slag kunnen en die daar een waardevolle bijdrage gaan leveren. Samen met u zetten we graag een werkfit in Rotterdam traject op, aan de hand waarvan we dan samen aan de slag gaan. Als detacheringsbureau dragen wij daarbij de risico’s en kunt u deze mensen tegen een laag tarief in dienst nemen.

Vragen?

Auteur foto

Manager Accountteam/Social return

Neem contact op